Erbjudanden

Här visar vi bara ett litet utbud av vårt sortiment till extra förmånliga priser, varmt välkommen in till oss i butiken för att ta del av vårt breda sortiment och möjligheten att göra en riktigt bra affär!

För att se fler erbjudanden besök vår sida på blocket

  • Premien kommer riktas till privatpersoner som fyllt 18 år och som köper en elcykel, elmoped eller elmotorcykel. Rena hobby- eller leksaksfordon ska inte kunna komma i fråga för premien. Det sätts en gräns om en premie per person och år. Bidraget ska motsvara 25 procent av inköpspriset inklusive moms. men att det ska finnas ett maxbelopp för att bidraget ska få en bred spridning. Maxbeloppet bör ligga på runt 10 000 kronor. Bidraget ska gälla retroaktivt från och med den 20 september 2017 (är därför viktigt att folk som har köpt en elcykel, elmoped eller elmotorcykel från och med detta datum sparar sittkvitto om de vill ansöka om bidraget) På kvittot måste det fordon som du tänker söka en premie för att kunna identifieras, till exempel med ett ramnummer, registreringsnummer eller annat ID-nummer. Naturvårdsverket ska ansvara för utbetalningen av bidraget.
  • Hövding cykelhjälmen med inbyggd airbag är det säkraste valet för stadscyklisten!
  • Världens säkraste cykeldäck? Vi lämnar 1 års punkteringsgaranti vid köp av Schwalbe Marathon Plus. Finns för dom flesta hjulstorlekar.
  • Elcykel - Ett smidigare sätt att cykla
  • Säkra barncyklar från Crescent, Skeppshult och Scott alltid med inbytesgaranti vilket innebär att du får hälften tillbaka i inbyte när du byter in den till en större inom två år.