stäng
Sommartider V. 28 - 31

Vardagar 09.00 - 18.00

Batavus Torino E-Go+ 7-växlad grå

18,995.00 kr

Rammaterial: Aluminium
Framgaffel: High-Tensile stål
Växel: Shimano Nexus 7
Batteri: Emotion Smart 11,6Ah (418Wh) Li-ION
Motor: Ananda E-Motion framhjulsmotor
Bromsar: Shimano/Magura Bak: Navbroms Fram: Hydraulisk fälgbroms
Hjul/fälg: Shimano/Rodi aluminium
Däck: Schwalbe Delta Cruiser Plus (37-622) med reflexsida
Vikt: 22 kg

Kategorier: , , ,

Beskrivning

Är du ute efter en klassisk cykel med lågt insteg och elmotor? Batavus Torino är en elcykel som erbjuder en traditionellt bekväm ramdesign men med toppmoderna komponenter och en förfinad uppfinningsrikedom. Allt för att göra dina cykelturer till en fröjd.

Torino är av Sveriges mest sålda elcyklar de senaste åren. Den har något som tilltalar de allra flesta! Allt från den bekväma körställningen till den stora praktiska korgen. Torino är en utmärkt brukscykel som kommer helt till sin rätt i vardagen.

Du får 7, i princip underhållsfria, navväxlar som enkelt hanteras med ett vridreglage på styret. För att underlätta den dagliga användningen är även kedjan helt innesluten i ett kedjeskydd, vilket skyddar den från smuts och minskar slitage. Stannar gör du enkelt med fotbromsen eller den kraftfulla hydrauliska frambromsen. Enkelhet och funktionalitet i en finstämd kombination, utmärkt för turerna inne i stan eller till och från jobbet.

Batavus Torino har en lekfull framhjulsmotor på 250W, och du ställer enkelt in rätt nivå av motorhjälp med reglaget på styret. En tydlig display ger dig god översikt över hjälpnivå och hastighet. Batteriet sitter smidigt integrerat i pakethållaren, för att du enkelt ska kunna ta loss det för laddning eller när du parkerar cykeln på stan.

Batavus Torino är utrustad med många smarta detaljer som hjälper dig i din vardag. Det låga insteget borgar för en smidig av- och påstigning. Den justerbara styrstammen gör att du lätt kan uppnå optimal komfort och tillsammans med den mjuka sadeln blir alla cykelturer riktigt bekväma. Dessutom har cykeln en rymlig korg och ett styrlås som gör det smidigt att parkera, även om korgen är fullastad.

Batavus – nederländernas cykelmästare

I mer än 100 år har nederländska Batavus tillverkat cyklar. Sedan starten 1904 har kvalitet och uppfinningsrikedom stått i fokus. Batavus är en av de tillverkare som har allra längst erfarenhet av elcyklar.

För att du ska känna dig trygg i ditt köp av elcykel lämnar Batavus 3 års garanti om du registrerar din nya elcykel. Gör det här!

Provcykla alltid innan du bestämmer dig

För att veta att cykeln passar dig är det viktigt att du provcyklar innan du bestämmer dig.

När du köper en cykel hos oss levereras den monterad och justerad. Självriskveliminering från Solid försäkringar och en fri service efter tre månader ingår.

Varmt välkommen till oss på Bertil Andersson Cykel & Motor!

Cyklar, trädgårdsmaskiner, och serviceverkstad – sedan 1948.