stäng
Vardagar 09.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 14.00
Söndagar 11.00 - 15.00

Bergamont Vitess 6.0 herr 27-växlad svart/brun

8,995.00 kr

Ram: 28″ Trekking, AL-6061 lite alloy custom tubing.
Framgaffel: BGM Trekking rigid alloy fork, 1 1/8″, alloy steerer
Bakväxel: Shimano Deore, RD-M591
Framväxel: Shimano FD-M370
Växelreglage: Shimano SL-M2000, 3×9-speed, rapidfire plus-shifter
Bromsreglage: Shimano BL-M315, hydraulic disc brake
Bromsar: Shimano BR-M315, hydraulic disc brake, SM-RT30 rotor: 160/160 mm
Vevparti: Shimano FC-T3010, 48/36/26t, med kedjeskydd
Belysning: Navgenerator Fram: Axa Blueline, 30 Lux, LED, standlight Bak: Axa Blueline, LED, standlight
Hjul/fälg: Shimano/BGM Pro X15, disc, 32h.
Däck: Schwalbe Spicer 40-622 med reflexsida.
Kassett: Shimano CS-HG200-9, 11-32t
Kedja: KMC X9
Vikt: 14,70 kg

Categories: , ,

Beskrivning

Letar du efter en ny kamrat för cykelpendling eller kanske en cykelsemester? Du har hittat rätt! Hybridcykeln Bergamont Vitess 6.0 är helt med i matchen. Med sin generösa utrustning, sportiga känsla, och höga komfort kommer Vitess 6.0 inte göra dig besviken.

Vitess – perfekt för vardagsäventyr

Vitess 6.0 från tyska Bergamont är en hybridcykel som utan bekymmer tar dig i väg på glädjefyllda cykeläventyr. Vare sig du använder den för cykelpendling till jobbet, eller på längre turer, är Vitess 6.0 rätt val. Den snygga ramen, tillverkad i lätt och starkt aluminium, har en geometri som kombinerar en dynamisk körställning med oslagbar komfort. Du har stor möjlighet att förändra din sittställning, precis efter dina ändamål. Den stela framgaffeln ger Vitess 6.0 inte bara en sportigt känsla, men också härligt rappa köregenskaper.

Med högkvalitativa komponenter från japanska Shimano får du en fin och pålitlig växelfunktion. Det är lätt att ha rätt motstånd i pedalerna tack vare de smidiga växelreglagen, och du har nog med kapacitet att ta dig upp för de brantaste backar. Stannar gör du snabbt och smidigt med de hydrauliska skivbromsarna. Kraftfulla skivbromsar påverkas inte lika mycket av regn och rusk och är perfekt på en hybridcykel som ska användas i vårt klimat.

Generöst utrustad hybridcykel

Redan från början har hybriden Vitess 6.0 all möjlig utrustning du kan tänkas behöva för cykelpendling eller på en cykelsemester. Vad sägs om stöd, skärmar, pakethållare, och navgenerator som driver både fram och baklampan? Välj till ett godkänt lås så håller du förhoppningsvis långa fingrar borta! Vitess 6.0 kommer, med sitt breda användningsområde, höga komfort, och maximala fartkapacitet ge dig många år av fantastisk cykelglädje.

Straight from St. Pauli

Bergamont är sprunget ur det livfulla och färgstarka distriket St. Pauli i Hamburg. Det som driver de tyska cykelkreatörerna är en passion till cykling, en önskan att vilja förändra sättet vi transporterar oss på, och göra det tillgängligt för alla. Genom att kombinera en härlig rå, modern, design med en kompromisslöshet vad gäller kvalitet, och med ett funktionellt nytänkande, har de tagit cykelvärlden med storm. Är du redo att ta nästa steg i transportevolutionen?

Provcykla alltid innan du bestämmer dig

För att veta att cykeln passar dig är det viktigt att du provcyklar innan du bestämmer dig.

När du köper en cykel hos oss levereras den monterad och justerad. Självriskveliminering från Solid försäkringar och en fri service efter tre månader ingår.

Varmt välkommen till oss på Bertil Andersson Cykel & Motor!

Cyklar, trädgårdsmaskiner, och serviceverkstad – sedan 1948.