stäng
Sommartider V. 28 - 31

Vardagar 09.00 - 18.00

Crescent Åkulla 24-växlad blå

8,495.00 kr

Rammaterial: Aluminium
Framgaffel: Dämpad, SunTour NEX-HLO
Framväxel: Shimano M191
Bakväxel: Shimano Alivio
Bromsar: Hydraulisk skivbroms. Shimano 200
Hjul/fälg: Spectra TEC
Däck: Spectra Quantum Regular 40-622
Vikt: 13,9 kg

Kategorier: , ,

Beskrivning

Söker du en lätt och rolig pendlarcykel som funkar lika bra för snabba och pulshöjande träningspass så har du hittat helt rätt. Crescent Åkulla är en välutrustad hybridcykel som tar dig fram i högt tempo oavsett underlag.

Aluminiumramen är stark och har en damanpassad geometri. De breda däcken både rullar och greppar bra på asfalt och grus, och ger dig en hög körkomfort när underlaget blir stökigt. Sittställningen hos Crescent Åkulla är upprätt och bekväm och ändrar du läget på styrstammen kan du få det raka styret precis i den höjd du vill ha det. Med 24 växlar från välkända Shimano tar du dig fram oavsett lutning, och när du vill trampa på ordentligt låser du enkelt den dämpade gaffeln.

Stora fartresurser kräver bra bromsar och det har Åkulla. Hydrauliska skivbromsar fungerar i vått och torrt och ger dig all bromskraft du behöver. Du har möjlighet att utrusta Crescent Åkulla precis som du vill, vare sig du behöver skärmar, lås, stöd, pakethållare, eller lyse, så är det fullt möjligt. Det gör Åkulla till en sann hybridcykel, den klarar det mesta!

Provcykla alltid innan du bestämmer dig

För att veta att cykeln passar dig är det viktigt att du provcyklar innan du bestämmer dig.

När du köper en cykel hos oss levereras den monterad och justerad. Självriskveliminering från Solid försäkringar och en fri service efter tre månader ingår.

Varmt välkommen till oss på Bertil Andersson Cykel & Motor!

Cyklar, trädgårdsmaskiner, och serviceverkstad – sedan 1948.