stäng
Sommartider V. 28 - 31

Vardagar 09.00 - 18.00

Crescent Deci 16-växlad vit

9,995.00 kr

Ram: Aluminium
Framgaffel: Aluminium/High-tensile stål
Växelreglage: Shimano Claris
Bakväxel: Shimano Claris
Framväxel: Shimano Claris
Bromsar: Hydraulisk skivbroms. Shimano 200
Vevparti: Shimano Claris, 50/34 170 mm
Kassett: Shimano HG-31 11-32
Hjul/fälg: Spectra TEC
Däck: Spectra Unda Regular 32-622
Vikt: 11,7 kg
Kategorier: , ,

Beskrivning

Crescent Deci är toppmodellen av Crescents damhybrider med stel framgaffel. Crescent Deci är en lätt hybridcykel med rejäla fartegenskaper ämnad även för dig som inte är topptränad cyklist.

Utrustad med en lätt aluminiumram som är stark och vridstyv. Det gör att den kraft du investerar i varje tramptag når hela vägen till bakhjulet. Det raka styret ger inte bara en avslappnad sittställning, du får dessutom bra uppsikt över omgivningen och har broms- och växelreglagen inom bekvämt räckhåll. Med 16 växlar kan du alltid hålla rätt varvtal på pedalerna när du cyklar, oavsett om du bestiger berg eller njuter av en ordentlig medvind på väg till jobbet.

De mycket effektiva skivbromsarna från Shimano och de mönstrade däcken med bra grepp har du alltid full kontroll. Kvalitetskomponenter från TEC håller vikten låg och Crescent Deci är dessutom utrustad med en skön sadel i dammodell, anatomiskt utformad för att du ska sitta bekvämt timme efter timme.

Provcykla alltid innan du bestämmer dig

För att veta att cykeln passar dig är det viktigt att du provcyklar innan du bestämmer dig.

När du köper en cykel hos oss levereras den monterad och justerad. Självriskveliminering från Solid försäkringar och en fri service efter tre månader ingår.

Varmt välkommen till oss på Bertil Andersson Cykel & Motor!

Cyklar, trädgårdsmaskiner, och serviceverkstad – sedan 1948.