stäng
Vardagar 09.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 14.00
Söndagar 11.00 - 15.00

Crescent Starren 24-växlad grå matt

8,495.00 kr

Rammaterial: Aluminium
Framgaffel: Dämpad, SunTour NEX-HLO
Framväxel: Shimano M191
Bakväxel: Shimano Alivio
Bromsar: Hydraulisk skivbroms. Shimano 200
Hjul/fälg: Spectra/TEC
Däck: Spectra Quantum Regular 40-622
Vikt: 13,9 kg

SKU: 2538 Categories: , ,

Beskrivning

Söker du en lätt och rolig pendlarcykel som funkar lika bra för snabba och pulshöjande träningspass så har du hittat helt rätt. Crescent Starren är en snabb och funktionell hybridcykel som tar dig fram i högt tempo oavsett underlag.

Starren har en stark och lätt aluminiumram som ger både en skön sportig känsla men också en riktigt fin komfort. I kombination med de breda däcken får du en riktigt bekväm cykel som både rullar bra på asfalt och greppar bra på grus, och ger dig självförtroende att ta dig över stock och sten. Sittställningen hos Crescent Starren är upprätt och bekväm och ändrar du läget på styrstammen kan du få det raka styret precis i den höjd du vill ha det.

Med 24 växlar från välkända Shimano tar du dig fram oavsett lutning, och när du vill trampa på ordentligt låser du enkelt den dämpade framgaffeln. Stora fartresurser kräver bra bromsar och det har Starren. Hydrauliska skivbromsar fungerar i vått och torrt och ger dig all bromskraft du behöver. Starren är en sann hybridcykel, den klarar det mesta du och vardagen kan utsätta den för!

Provcykla alltid innan du bestämmer dig

För att veta att cykeln passar dig är det viktigt att du provcyklar innan du bestämmer dig.

När du köper en cykel hos oss levereras den monterad och justerad. Självriskveliminering från Solid försäkringar och en fri service efter tre månader ingår.

Varmt välkommen till oss på Bertil Andersson Cykel & Motor!

Cyklar, trädgårdsmaskiner, och serviceverkstad – sedan 1948.