stäng
Sommartider V. 28 - 31

Vardagar 09.00 - 18.00

SCOTT Speedster 20 Disc röd

12,995.00 kr

Ram: Speedster Disc / 6061 D.Butted Alloy Endurance geometry / Integrated Headtube, int. cable routing
Gaffel: Speedster Carbon 1 1/8″-1 1/4″ Carbon steerer
Styrlager: Integrated Steel Cup
Bakväxel: Shimano Tiagra RD-4700-GS 20 Speed
Framväxel: Shimano Tiagra FD-4700
Växelreglage: Shimano Tiagra ST-4700 Dual control 20 Speed
Bromsar: Shimano BR-RS305 Black Mech. Disc160/F and 160/R mm SM-RT64 Rotor
Vevparti: Shimano Tiagra FC-4700 Hyperdrive 50×34 T
Vevlager: Shimano BB-RS500-PB
Framnav: Formula Team CL Disc 28 H
Baknav: Formula Team CL Disc 28 H
Kedja: KMC X10
Kassett: Shimano CS-HG500 10 Speed 11-32 T
Däck: Schwalbe Lugano 700x32C
Vikt: 10,22 kg

Kategorier: , ,

Beskrivning

SCOTT Speedster 20 Disc är ett perfekt alternativ för dig som är på jakt efter en racercykel av instegsmodell med hög komfort och komponenter av god kvalitet! Det spelar ingen roll om du precis ska börja motionscykla, eller har kört ett tag, Speedster 20 Disc är en racer som passar många.

Den hållfasta ramen är tillverkad av dubbelreducerad kvalitetsaluminium, något som borgar för både finfina köregenskaper kombinerat med låg vikt. Framgaffeln är tillverkad helt i kolfiber, och förutom den uppenbara viktreduktionen bidrar kolfiberkonstruktionen till att reducera vibrationer, vilket är fruktansvärt bekvämt för trötta händer. Både broms- och växelvajrar är snyggt integrerade i ramen, vilket ger Speedster 20 Disc både en bättre aerodynamik och en mer tilltalande estetik.

Hög komfort

SCOTT Speedster 20 Disc har, i likhet med sina syskon i Speedster-serien, en lite mer avslappnad geometri, vilket gör att du kan köra längre utan att rygg och nacke blir allt för ansträngda. Egenskaper som passar den ambitiöse motionscyklisten fint, fartkänsla kombinerat med komfort!

Komponenter från kända varumärken

Drivlinan är av modellserien Tiagra och kommer från japanska Shimano, som i många år stått för innovation och kvalitet. Övriga komponenter levereras från kvalitetsmärken som Syncros och Schwalbe. På senare år har det blivit vanligare och vanligare med skivbromsar på racercyklar, och Speedster 20 Disc har det ju till och med inbakat i namnet. Skivbromsar ger en bättre bromsverkan, även när det är blött ute, så du kan köra snabbare med vetskapen om att du kan stanna riktigt tvärt när det väl behövs.

SCOTT Speedster 20 Disc är ett utmärkt alternativ för den som precis har börjat med motionscykling, men även den inbitne cyklisten som värdesätter god komfort och kvalitet.

Speedster-serien

Cyklarna i den populära Speedster-serien är landsvägsracers designade med fokus på hög prestanda till ett förmånligt pris. En Speedster passar dig som är allt från novis till inbiten cyklist. Ett utmärkt alternativ för dig som är på jakt efter en lätt, komfortabel, och snabb racer!

Provcykla alltid innan du bestämmer dig

För att veta att cykeln passar dig är det viktigt att du provcyklar innan du bestämmer dig.

När du köper en cykel hos oss levereras den monterad och justerad. Självriskveliminering från Solid försäkringar och en fri service efter tre månader ingår.

Varmt välkommen till oss på Bertil Andersson Cykel & Motor!

Cyklar, trädgårdsmaskiner, och serviceverkstad – sedan 1948.