stäng
Sommartider V. 28 - 31

Vardagar 09.00 - 18.00

SCOTT Sub Tour eRide 10 dam 10-växlad

30,995.00 kr

Ram: Sub eRIDE 6061 Alloy
Framgaffel: SUNTOUR NEX-E25 LO DS QR 700C STEEL TAPERED / 63mm Travel / Lock Out
Motor: Bosch Active Plus 250w System w/integr. 500wh PowerTube Battery / Purion display / 2A charger
Styrlager: GW semi integrated
Bakväxel: Shimano Deore 6000 10 Speed
Växelreglage: Shimano Deore 6000 10 Speed
Bromsar: Shimano BR-M200 Disc
Vevparti: FSA CK200
Kassett: Shimano CS HG50 11-34
Fälgar: Mach1 MAXX 29″ ETRTO 622x25C ETR Black Anodized with eyelets * 32H
Vikt: 25,60 kg

Kategorier: , ,

Beskrivning

Snabba cykelturer till jobbet eller ner på stan? Eller varför inte en lång härlig cykelsemester med milslånga grusvägar och äventyr runt varje hörn? Då kommer SCOTT Sub Tour eRIDE 10 inte göra dig besviken! Det här är en generöst utrustad och tuff hybridcykel med kraftfull mittmotor från Bosch. Redo för alla sorters utmaningar, Sub Tour eRIDE 10 glänser både på asfalt och lättare skogsstigar!

Sub Tour eRIDE 10 har en snygg och välgjord aluminiumram, med intern kabeldragning för att maximera den rena och estetiskt tilltalande designen. Ramen är konstruerad för att erbjuda goda köregenskaper för en lätthanterad och rapp elcykel. Den upprätta körställningen ger, förutom god komfort, en bra översikt över dina medtrafikanter. Vill du justera din sittställning gör du det enkelt med den ställbara styrstammen.

Mittmotor från Bosch

Kraften hos Sub Tour eRIDE 10 levereras av en driftsäker och vridstark mittmotor från tyska Bosch. Active Line Plus-motorn erbjuder en rejäl skjuts i pedalerna i många mil. Motorn drivs av ett rejält batteri på 500Wh, som sitter snyggt integrerat i ramen. Mittmotor och elsystem hanterar du enkelt med den genomtänkta Purion-displayen, och genom några knapptryckningar ändrar du motorns hjälpnivå eller sätter igång belysningen.

De 10 växlarna är tillverkade av välkända Shimano, och samspelar sömlöst och friktionsfritt med mittmotorn. Växelreglaget sitter inom ett bekvämt avstånd från de komfortabla handtagen. Den enkla hanteringen gör att du utan bekymmer får rätt motstånd i pedalerna och kan tackla branta backar utan problem. De pålitliga växlarna och den starka motorn gör att du utan bekymmer kan hålla en hög fart, utan att komma fram svettig. Behöver du sakta ned vid rödljus gör de hydrauliska skivbromsarna att du har tillgång till kraftfull bromsverkan året om.

Fullt utrustad elcykel

Den dämpade framgaffeln från SR Suntour är låsbar och ger förutom en riktigt god komfort möjligheten att tackla ojämna underlag i hög hastighet. Tillsammans med de väl tilltagna däck från tyska Schwalbe kan du med Sub Tour eRIDE 10 både ta kurvor och köra över stökiga vägsträckor med självförtroende.

SCOTT Sub Tour eRIDE 10 är en väl utrustad och mångbegåvad hybridcykel med mittmotor. Sub Tour eRIDE 10 kommer med rejäla skärmar, godkänt lås, belysning, stöd, och pakethållare. Allt om behövs för att du ska trivas på asfalten eller lite enklare skogsstigar. Vare sig du behöver en cykel för pendling eller längre cykeläventyr kommer Sub Tour eRIDE 10 göra att du mer än gärna lämnar bilen hemma.

Provcykla alltid innan du bestämmer dig

För att veta att cykeln passar dig är det viktigt att du provcyklar innan du bestämmer dig.

När du köper en cykel hos oss levereras den monterad och justerad. Självriskveliminering från Solid försäkringar och en fri service efter tre månader ingår.

Varmt välkommen till oss på Bertil Andersson Cykel & Motor!

Cyklar, trädgårdsmaskiner, och serviceverkstad – sedan 1948.