Bertil Andersson Cykel & Motor
Kvalitet och trygghet sedan 1948

Service

Oavsett om du har en ny eller gammal cykel måste den servas kontinuerligt för att fungera på bästa möjliga sätt. Bra service har varit en ledstjärna för oss på Bertil Andersson Cykel & Motor sedan starten 1948. Vi utför service och reparationer, samt tillhandahåller reservdelar till alla produkter vi säljer.

I vår cykelverkstad arbetar utbildade servicetekniker, med många års erfarenhet av att reparera alla typer av cyklar, även elcyklar. Vi strävar alltid efter att korta väntetiderna i vår cykelverkstad, för att minimera tiden du är utan din cykel.

Vi hjälper dig exempelvis med:

  • Service av cykel
  • Justera växlar & bromsar
  • Rikta hjul
  • Byte av sommar- och vinterdäck
  • Punkteringslagning
  • Montering av cykeltillbehör
  • Förvaring av sommar-/vinterdäck

Lånecykel utan kostnad

För att underlätta för dig som kund erbjuder vi, i mån av tillgång, lånecykel utan kostnad. När din cykel är färdig får du en avisering via SMS.

Fri service vid cykelköp

Vi på Bertil Andersson Cykel & Motor vill att du ska kunna känna dig trygg när du köper en ny cykel hos oss. En cykel kommer med användning och belastning att behöva efterjusteras. Därför erbjuder vi en fri service inom 3 månader vid köp av ny cykel. Våra medarbetare fortbildas kontinuerligt för att kunna ge bästa möjliga service. Allt för att du ska kunna känna dig trygg när du lämnar till cykel hos Bertil Andersson Cykel & Motor.

Korta väntetider

Vi har för det mesta väldigt korta väntetider i vår verkstad. Normalt sett blir din cykel klar inom 1-3 dagar. Skulle du vilja ha din cykel klar samma dag är du välkommen att boka in en tid annars är det bara att du kommer in och lämnar den. Varmt välkommen! Kontakta oss här >>

Förmånscykel

Kostnadseffektivt, Flexibilitet och Miljövänligt

Vi  tecknar avtal med
din arbetsgivare.

Du väljer din drömcykel och utrustning.

Du cyklar sedan förmånligt på din
nya cykel.

3 starka skäl att välja förmånscykel

1) Kostnadseffektivt

Att leasa en cykel kan vara en mycket kostnadseffektiv lösning jämfört med att köpa en ny cykel. Leasingavgifterna är oftast lägre än köppriset på en cykel och inkluderar ofta underhåll och reparationer, vilket gör att du sparar pengar på lång sikt.

2) Flexibilitet

Genom att leasa en cykel kan du enkelt byta ut den för en annan modell när ditt behov eller preferenser ändras. Detta är särskilt användbart om du inte är säker på vilken typ av cykel du vill ha eller om du bara vill testa olika cyklar utan att behöva köpa dem.

3) Miljövänligt

Att cykla istället för att köra bil eller ta kollektivtrafik är en miljövänlig lösning som bidrar till att minska koldioxidutsläppen och
förbättra luftkvaliteten.

Genom att leasa en cykel och använda den som ditt främsta transportmedel kan du bidra till en hållbar framtid för vår planet.