Bertil Andersson Cykel & Motor
Kvalitet och trygghet sedan 1948

Om Bertil Andersson

Vi säljer kvalitet till rätt pris

Vår affärsidé är, och har alltid varit, att sälja kvalitetscyklar och trädgårdsmaskiner till rätt pris. Vi jobbar bara med kända varumärken och för oss är det en självklarhet att ha service och reservdelar till det vi säljer. Vi levererar alla våra produkter monterade och justerade, allt för att du som kund ska få ett långt och bekymmersfritt ägande till din kvalitetsvara.

Familjeföretag i tredje generationen

Bertil Andersson startade sin verksamhet i en källarlokal på Gråbrödragatan 1948, efter flera år som aktiv tävlingscyklist. Från början var det i första hand en verkstad, men när Bertils son Lasse kom in i bilden började företaget även jobba med försäljning och verksamheten fick mer inriktningen av butik och serviceverkstad. I dag är Bertil Andersson Cykel & Motor Linköpings ledande cykel- och trädgårdsbutik. Verksamheten drivs i dag i tredje generationen av Bertils son Lasse och sonsonen Stefan. Tillsammans med flera duktiga medarbetare i butiken på Duvkullestigen 9 ser de till att alltid leverera riktiga grejer, precis som företaget gjort sedan 1948.

Vi som jobbar här

Stefan
Butik
Johanna
Butik
Johanna
Victor
Butik
Hisham
Verkstad
Magnus
Verkstad
Mattias
Verkstad
Mikael
Verkstad
Lasse
Administration
Cecilia
Administration

3 starka skäl att välja förmånscykel

1) Kostnadseffektivt

Att leasa en cykel kan vara en mycket kostnadseffektiv lösning jämfört med att köpa en ny cykel. Leasingavgifterna är oftast lägre än köppriset på en cykel och inkluderar ofta underhåll och reparationer, vilket gör att du sparar pengar på lång sikt.

2) Flexibilitet

Genom att leasa en cykel kan du enkelt byta ut den för en annan modell när ditt behov eller preferenser ändras. Detta är särskilt användbart om du inte är säker på vilken typ av cykel du vill ha eller om du bara vill testa olika cyklar utan att behöva köpa dem.

3) Miljövänligt

Att cykla istället för att köra bil eller ta kollektivtrafik är en miljövänlig lösning som bidrar till att minska koldioxidutsläppen och
förbättra luftkvaliteten.

Genom att leasa en cykel och använda den som ditt främsta transportmedel kan du bidra till en hållbar framtid för vår planet.